Fillers i Linköping

Välkommen till Mca Beauty!

Filler med fantastiskt resultat!

På Mca Beauty i Norrköping skräddarsyr vi skönhetsbehandlingar efter dina behov. Vi är specialister på fillers och botox med många års erfarenhet. Hos oss kan du känna dig trygg och säker. Vi har sysslat med det här länge och vårt mål är inte att förändra ditt utseende – utan att framhäva den skönhet som redan finns och lyfta fram dina personliga drag. Vi sätter tillsammans en behandlingsplan efter dina önskemål. Välkommen in på en konsultation!

Injektionsbehandling med fillers

Fillers är en gel som består av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen. En behandling går till som så att man sprutar in hyaluronsyran under huden i det område man vill “forma om”. Hyaluronsyra är till exempel användbart för att jämna ut de asymmetrier som vi vanligtvis har i ansiktet. Det kan röra sig om en näsa som man vill ha rakare, kindben som man vill förtydliga eller läppar som man vill förstora. Möjligheterna är egentligen oändliga och just du bestämmer vad du vill uppnå. Vår syn på behandlingar med fillers är att med små förändringar ge vackra men diskreta resultat.
Resultatet varar vanligtvis i upp emot sex månader men det kan variera beroende på behandling och person.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Mca Beauty lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Fillers i Linköping

Kompetens att lita på

Botox

Botox är ett muskelavslappande medel som används i flera syften med bra resultat. Det vanligaste är att ta bort rynkor i ansiktet. Ofta rör det sig om området mellan ögonbrynen, den så kallade “argrynkan”, pannan eller runt ögonen. Men botox använda även av andra skäl. Det är till exempel en effektiv behandling för att lyfta ögonbrynen och få ett piggare utseende, men är också väldigt bra mot tandgnissling och migrän. Dessa bekymmer beror ofta på överaktiva muskler i till exempel ansikte och nacke och tack vare botox kan man förhindra musklerna från att kontraheras lika kraftigt. Ett annat användningsområde för botox är kraftiga svettningar där det också fungerar väldigt bra.

Effekten skiljer sig från person till person men vanligtvis sitter den i cirka sex månader. Under denna tid blir dock muskeln svagare och vid nästa behandling kommer effekten vara ännu längre då det kommer ta ännu längre tid för muskeln ett återfå sin styrka. Med andra ord behöver du göra behandlingen mer och mer sällan.

Vill du se referensjobb eller följa oss på Instagram?

Våra tjänster

Fillers - Mca Beauty

Fillers

BOKA HÄR
Botox - Mca Beauty

Botox

BOKA HÄR
Konsultation - Mca Beauty

Konsultation

BOKA HÄR

Ditt självklara val när du vill hitta din skönhetsklinik i Norrköping!

BOKA HÄR VIA VÅR BOKA DIREKT-PORTAL

Är du intresserad av en behandling?

Det kan vara svår att själv veta vilken behandling som passar en bäst. Därför erbjuder vi konsultationer där vi tillsammans med dig kommer fram till vad som är en bra behandlingsplan för just dig. Vi strävar alltid efter naturliga resultat och kommer inte behandla dig mer än vad som krävs för dina mål.

Har du frågor?

Om du har några funderingar över våra behandlingar är du varmt välkommen att höra av dig. Du når oss enklast på:
Telefon: 011-123544
eller på mail: mca.beauty@hotmail.com